• 1401/12/22 - 11:48
  • تعداد بازدید : 322
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار خبر داد:

برگزاری جلسه توجیهی مسئولین فنی و بهداشتی مراکز فراوری، رستورانها و مراکز طبخ مواد خام دامی در محل اداره دامپزشکی شهرستان بهار

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، جلسه مسئولین فنی و بهداشتی مراکز فراوری و بسته بندی و مراکز طبخ در محل اداره دامپزشکی شهرستان بهار برگزار شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار اظهار داشت: نظارت بهداشتی انواع مواد خام دامی در مراکز موضوع ماده 2 آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی، بر اساس قوانین موجود بر عهده مسئولین فنی و بهداشتی این واحد ها بوده و ایشان ملزم به کنترل شرایط بهداشتی محصولات تولید و عرضه شده می باشند و در صورت قصور، مسئول می باشند.

دکتر صادقی اظهار داشت: بهداشت عمومی جامعه ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با سطح بهداشتی محصولات تولید شده در حوزه مواد خام دامی داشته و در این راستا کارشناسان بازرسی مواد خام دامی اداره دامپزشکی شهرستان و مسئولین فنی وبهداشتی واحد ها، می بایستی دو شادوش یکدیگر ایفای نقش کرده و در حفظ و ارتقای کیفیت بهداشتی محصولات تولیدی تلاش نمایند.

ایشان در پایان اظهار داشتندک با توجه به ایام پایانی سال و نزدیکی به ماه مبارک رمضان، و افزایش تولید و توزیع انواع مواد خام دامی شامل گوشت سفید و قرمز و ....، می بایستی تلاش عزیزان در حوزه بازرسی مواد خام دامی افزایش داشته و در این استا از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار,اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی,روابط عمومی
  • کد خبر : 298458
لینک کوتاه