• 1402/03/02 - 07:41
  • تعداد بازدید : 197
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان خبر داد:

برگزاری جلسه ترویجی در خصوص راه های پیشگیری از تب کریمه کنگو

دکتر احمد اسکندری:از برگزاری جلسه آموزشی_ترویجی در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان :از برگزاری جلسه آموزشی_ترویجی در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.

دکتر احمد اسکندری در ادامه گفت:  تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه‌کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی‌دهنده است که از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

وی با اشاره  به راه‌های کنترل این بیماری افزود:  به‌دلیل اینکه دام بیمار بدون علامت است، بنابراین باید از مصرف گوشت تازه خودداری شود و دام پس از ذبح تا 24 ساعت در دمای منفی یک تا چهار درجه زیر صفر قرار گیرد تا ویروس‌های آن از بین رفته و سپس مصرف شود.

وی خاط نشان کرد در پایان جلسه آموزشی_توجیهی به سوالات بهره برداران حاضر در جلسه پاسخ های لازم داده شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان تویسرکان
  • کد خبر : 301912
وحید  الوندی

وحید الوندی

تصاویر

لینک کوتاه