در جلسه امنیت غذایی و ارزشیابی کشتارگاه های طیور استان همدان مطرح شد:
رتبه بندی کشتارگاه های طیور بر اساس امکانات موجود انجام می گردد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان جلسه امنیت غذایی با محوریت ارزشیابی کشتارگاههای طیور استان به ریاست دکتر امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان همدان و باحضور مهندس دولو معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، مهندس ورمزیار کارشناس دفتر معاونت اقتصادی استانداری،مهندس محمدی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی، مهندس سرحدی سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی،دکتر صادقی معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان ،مهندس رستمی نماینده اداره کل تعزیرات حکومتی ،کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی، مدیرعامل تعاونی مرغداران گوشتی و مدیران کشتارگاههای طیور استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان همدان برگزار شد.
در این جلسه دکتر امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و خیر مقدم به حاضرین در جلسه گفت: در حال حاضر استان همدان دارای 4 کشتارگاه طیور فعال می باشد که در خصوص ارزشیابی این واحد ها در ممیزی انجام شده توسط کارشناسان این اداره کل جهت اخذ پروانه بهداشتی فعالیت به نکاتی از قبیل: دارا بودن فضای کاری تفکیک شده،تخلیه اتوماتیک اندرونه،طول خط،دمای آب،داشتن پرنده شمار و ترموگراف سانترال و.... لحاظ شده که در گرید بندی و ارزشیابی کشتارگاه ها حائز اهمیت می باشد.
در ادامه مهندس سرحدی سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به نحوه توزیع مرغ زنده و چگونگی فعالیت گشتارگاه ها گفت:در مجموعه دولت و بدنه سازمان جهاد کشاورزی هیچ کس خواهان معرفی تولیدکنندگان به مراجع قضایی نیست مگر سلامت عمومی جامعه در خطر باشد.
سرحدی در ادامه افزود: در صورت وجود بودجه متناسب همکاری های لازم در پرداخت تسهیلات جهت بروز رسانی و افزایش بهره وری خطوط تولید به کشتارگاههای طیور صورت خواهد پذیرفت. در ادامه نمایندگان تعاونی مرغداران گوشتی استان و مدیران کشتارگاههای طیور استان به مشکلات موجود پرداخته و خواستار بر طرف شدن مسائل موجود شدند . در پایان مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به این نکته که فعالیت این واحدها بدون پروانه بهداشتی ممنوع می باشد خاطر نشان کرد: کلیه کشتارگاههای استان در حال حاضر محصولی با گرید b تولید می کنند و اگر مدیران کشتارگاه های طیور خواهان رقابت باز هستند این امر میسر نیست مگر با افزایش کیفیت محصولات استحصالی و کشتارگاه باید در این زمینه خود را ملزم به رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی دانسته و کیفیت محصول نهایی را افزایش دهد.
در پایان مهندس دولو معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: در بحث بازسازی و نوسازی و بروز رسانی کشتارگاههای طیور استان کارهای درخور توجه انجام شده و در بحث زیست محیطی همه کشتارگاههای استان تصفیه خانه دارند که در رتبه بندی و امتیاز دهی به واحدها حائز اهمیت می باشد.