• 1397/05/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 140
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست خبری رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد با اصحاب رسانه

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد نشست خبری "دکتر عادل بصیری محمدپور" رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد و رؤسای ادارات جهاد،تعاون روستایی و منابع طبیعی با اصحاب رسانه  بمناسبت روز خبرنگار برگزار شد.



رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی روز، 17 مردادماه روز خبرنگار را به خبرنگاران شهرستان تبریک و تهنتی عرض نمود.



در این نشست خبرنگاران ضمن تشکر و قدردانی از رؤسای ادارات عضو خانواده بزرگ جهادکشاورزی، چنین برنامه هایی تاکنون بصورت مشترک برگزار نشده بود و این نشان از وحدت بین مسئولین ادارات جهادکشاورزی، دامپزشکی، تعاون روستایی و منابع طبیعی ست و همین اتحاد سبب تسریع و تسهیل در خدمت رسانی با رویکرد به به دامداران و کشاورزان می باشد که بسیار قابل تقدیر و تحسین می باشد.



دکتر عادل بصیری محمدپور  رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص آخرین وضعیت کشتارگاه دام اسدآباد، وضعیت افتتاح کشتارگاه طیور، تدابیر اداره دامپزشکی در عید سعید قربان، اقدامات صورت گرفته درخصوص بیماری بروسلوز در شهرستان گزارشات مبسوطی به تفصیل بیان کرد.



وی اظهار داشت: در حال حاضر کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان برای افتتاح تنها دارای مشکلات بانکی بوده و استعلامات ادارات ذیربط برای راه‌اندازی این واحد مثبت است.



وی در جمع خبرنگاران، گفت: افتتاح و راه‌اندازی کشتارگاه طیور شهرستان نقش موثری در اشتغالزایی داشته و با توجه به مثبت بودن استعلامات کلیه ادارات ذیربط با افتتاح این واحد صنعتی موافق هستند. 



وی با اشاره به کشتارگاه دام اسدآباد خاطرنشان کرد: تمام کشتارگاه‌های سنتی سطح کشور  استان از جمله رزن، تویسرکان و اسدآباد تعطیل هستند و در حال حاضر تمام گوشت استحصالی سطح استان از طریق کشتارگاه‌های صنعتی تهیه شده و به بازار  عرضه می گردد.



وی با بیان اینکه کشتارگاه اسدآباد با تصمیم کمیته تخصصی ساماندهی کشتارگاه‌های استان در سال 95 تعطیل شد، خاطرنشان کرد: کشتارگاه دام اسدآباد برای فعالیت با مشکل تبدیل ضایعات، تصفیه‌خانه و پیش‌سرد و قرار گرفتن در حریم سه واحد موادغذایی مواجه بود.



وی افزود: در روز عیدسعید قربان اداره دامپزشکی اسدآباد متشکل از 5 دامپزشک و 7 بازرس مواد خام و یک روحانی در قالب 3 اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت  برای بحث نظارت بهداشتی و شرعی کشتار دام های قربانی در عید قربان در شهرستان درنظر گرفته شده است که اقدام به فعالیت می نمایند.



رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد در ادامه با اشاره به اینکه نود درصد کارکنان دامپزشکی به بیماری تب مالت دچار هستند، تصریح کرد: به علت تماس مستقیم افراد  اکیپ دامپزشکی با دام، بیش از دیگران به بیماری تب مالت و دیگر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مبتلا می‌شوند.



بصیری‌محمدپور دام‌های بیمار و تحت پوشش قرار دادن واکسیناسیون تب مالت دام‌ها را توسط اکیپ مبارزه از مهمترین علل بیماری افراد اکیپ مبارزه برشمرد و افزود: برخی از دامپزشکان بخش خصوصی شهرستان نیز که با دام تماس مستقیم دارند، با بیماری تب مالت و سل به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام درگیر هستند.



وی در ادامه یکی از اصلی ترین راههای پیشگیری از بیماری دامی تب مالت را واکسیناسیون برشمرد و گفت: در سالجاری واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز(تب مالت) علیه دام های سنگین (ماده) و سبک(بره و بزغاله ماده) بصورت فراگیر و رایگان با اولویت کاری مبتلایان انسانی طبق گزارش موارد مبتلا در روستاهایی که توسط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به دامپزشکی اعلام شده است، آغاز گردیده و تا سی روز کاری ادامه دارد و پیش بینی می شود تعداد حدود پنج هزار رأس دام سنگین(ماده) و چهل رأس دام سبک(بره و بزغاله ماده) در این فاز تحت پوشش واکسیناسیون قرار گیرد.



وی همچنین با اشاره به کاهش محسوس امسال تلفات دام و طیور و کانون‌های بیماری در سطح شهرستان نسبت به سال 94-93 اظهار کرد: همکاری روستاها در بحث واکسیناسیون دام از نقش موثری در کاهش تلفات دام ناشی از برخی بیماری‌ها در شهرستان برخوردار بوده است.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 69491
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه