• 1397/10/19 - 12:12
  • تعداد بازدید : 410
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه بازآموزی بازرسان موادغذایی با منشاء دامی در اداره کل دامپزشکی استان همدان

دکتر مکاری بهار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان: دامپزشکی به عنوان متولی ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه در بحث فرآورده های خام دامی است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمی کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان«دکتر امیرحسین مکاری بهار» معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در جلسه کارگاه بازآموزی بازرسان موادغذایی با منشاء دامی، طی ارائه مسائل مهم بازرسی مواد غذایی با منشاء دامی دامپزشکی، هدف از تشکیل این گونه جلسات را بررسی موانع و مشکلات احتمالی در برخورد با متخلفین حوزه بهداشت مواد غذایی دانست و افزود: دامپزشکی به عنوان متولی ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه در بحث فرآورده های خام دامی است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمی کند.

وی ضمن تشکر از تمامی فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی استان، بر ایجاد وحدت رویه در برخورد تخلفات احتمالی تأکید کرد و گفت: بازرسان بهداشتی دامپزشکی می بایست روحیه بازرسی داشته باشند و در برخورد با تخلفات احتمالی به هیچ عنوان از اجرای دستورالعمل ها و بخش نامه های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور در جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه،کوتاهی نکنند.

«دکتر آرش سامی» رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره كل نیز اظهار داشت: کارگاه بازآموزی بازرسان فعال در بخش مواد غذایی با منشاء دامی و کارشناسان صدور پروانه بهداشتی صنایع وابسته به دام  با حضور  38 نفر از كارشناسان شاغل، در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.

وی به آموزش و بازآموزی بازرسان و کارشناسان فعال در حوزه دولتی اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاس های کارآموزی و بازآموزی یک ضرورت اجتناب ناپذیر بوده و این امر با هدف ارتقاء توان علمی کارشناسان انجام می پذیرد.

این مقام مسئول با اشاره به دستورالعمل ها و بخشنامه های جدید ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نحوه تنظیم صورتجلسه، برخورد با تخلفات، نحوه نگارش نامه های اداری، تکنیک ها و فنون بازرسی به تفصیل مطالبی را بیان داشت.

در ادامه این جلسه مهندس وثوقی کیا از کارشناس صدور پروانه بهداشتی اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به بخشنامه ها و دستورالعمل های ابلاغی لازم الاجرا در زمینه پروانه های بهداشتی اماکن دامی و صنایع وابسته به دام، نحوه صحیح اجرای ضوابط شامل: اصول کلی صدور پروانه، ترسیم کروکی، تبیین نقش کارشناسان در تعامل با نظام مهندسی و نظام دامپزشکی و رفع برخی نواقص و مشکلات موجود با حاضرین به بحث و تبادل نظر پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 4660
کلمات کلیدی
لینک کوتاه