روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین خبر داد:
آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین دکتر بهروزشیرزادی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فراورده های خام دامی خبر داد .
دکتر شیرزادی رئیس اداره دامپزشکی فامنین گفت :به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از 19 اسفند سال جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه و فروش فراورده های خام دامی آغاز می شود و تا 21 فروردین سال آینده ادامه دارد .
وی بیان داشت : در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی شهرستان فامنین در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی ،گوشت قرمز ،رستوران ها ،چلو کبابی ها ، قصابی ها ، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت دقیق می کنند .
دکتر شیرزادی از شهروندان خواست : فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی با بیان اینکه اکیپ ثابت اداره دامپزشکی در ایام تعطیلات نوروزی در محل اداره مستقر است ،گفت : شهروندان در شرایط مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره 36823312 اطلاع دهند .