• 1403/09/13 - 09:54
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان:

افزایش کیفیت شیر خام گامی مهم در جهت ارتقاء سلامت جامعه می باشد

برگزاری جلسه کمیته استانی ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام به ریاست مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، سومین جلسه کمیته استانی ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام به ریاست محمدعلی محمدی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور مدیرکل دامپزشکی استان و مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مرتبط با هدف نظارت مستمر بر فرآیندهای تولید، توزیع و عرضه شیر خام و بهبود کیفیت این محصول حیاتی برای سلامت عمومی برگزار شد.

امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان همدان در این جلسه تأکید کرد: هدف اصلی از برگزاری جلسه، کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی شیر خام است، همچنین، ارتقاء کیفیت و افزایش تولید شیر خام، کاهش انتقال بیماری‌های مشترک از حیوان به انسان از طریق شیر، کاهش موارد مسمومیت ناشی از مصرف شیر و فرآورده‌های آن، و تضمین سلامت مصرف‌کنندگان از جمله اهداف اصلی این جلسه بوده است.

مدیرکل دامپزشکی استان افزود: اداره کل دامپزشکی استان همدان در راستای وظایف حاکمیتی خود تلاش بسیاری در جهت بهبود و سلامت شیر خام انجام داده است و در این راستا تلاش خواهد کرد در تحقق شعار نظارت بهداشتی از مزرعه تا سفره و همچنین تامین امنیت غذایی بهداشتی و پایدار با همکاری دستگاه های اجرایی گام های موثرتری بردارد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری در ادامه این جلسه گفت: کلیه شرایط و ضوابط بهداشتی در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف باید رعایت شود تا فرآورده سالم و با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.

محمدی در پیان افزود: در راستای افزایش هماهنگی و همکاری بین بخشی، جلسات کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام به صورت دوره‌ای برگزار شود و گزارش آن به این دفتر ارسال گردد.

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی
  • کد خبر : 330651
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

لینک کوتاه