چهارشنبه 27 خرداد 1405

flag
  • 1395/02/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر صادقی

یکی از عوامل مهم و اساسی در حفظ سلامت مواد غذایی، رعایت بهداشت در چرخه تولید، نگهداری، فرآوری و توزیع آن است

دکتر بهزاد صادقی، رییس اداره دامپزشکی شهرستان فامنین افزود: درمجموع 2 هزار و 620 کیلوگرم گوشت قرمز و گوشت  طیور و آلایش خوراکی دام و طیور فاسد و تاریخ گذشته در سال 1394 کشف و ضبط‌ و به صورت بهداشتی معدوم گردیده است.

دکتر صادقی، در این خصوص عنوان نمود:درسال1394 با همکاری و تعامل سازنده این اداره و مرکز بهداشت و اداره صنعت ،معدن و تجارت و اداره میراث فرهنگی و تعزیرات حکومتی،فرمانداری شهرستان فامنین و سایر نهادهای ذیربط در شهرستان ،گامهای اساسی و بسیار ارزشمند در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی برداشته شد، که یقینا ثمره آن تامین هرچه بیشتر امنیت غذایی در شهرستان بوده است.

ایشان بابیان اینکه یکی از عوامل مهم و اساسی در حفظ سلامت مواد غذایی، رعایت بهداشت در چرخه تولید، نگهداری، فرآوری و توزیع آن است، تصریح کرد: ازآنجاکه فرآورده‌های خام دامی با توجه به نقش مهمی که در سبد غذایی خانواده‌ها ایفا می‌کنند، اهمیت بالایی در تأمین پروتئین و چربی بدن انسان‌ها دارند، هرگونه سهل‌انگاری در هرکدام از مراحل چرخه از مزرعه تا سفره باعث انتقال بیماری‌های خطرناک و ایجاد عفونت‌های گوارشی در بدن انسان می‌شود.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان فامنین گفت: دامپزشکی به‌عنوان متولی امر نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی دراین‌بین نقش کاملاً مؤثر و حیاتی را ایفا می‌کند که در همین راستا بازرسین اداره دامپزشکی این شهرستان در هفته جاری بیش از صد کیلو گرم مواد خام دامی غیرقابل مصرف و تاریخ گذشته را ضبط و طی مراحل قانونی معدوم نموده اند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186612
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور