یک واحد مرغداری گوشتی سی هزار قطعه ای در شهرستان رزن پلمپ شد
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان رزن؛ ، دکتر طاهری سرپرست اداره دامپزشکی رزن گفت:یک واحد مرغداری گوشتی 30 هزار قطعه ای در بخش قروه درجزین به دلیل جوجه ریزی بوقلمون بدون مجوز بهداشتی دامپزشکی و عدم رعایت مقررات قرنطینه ای دامپزشکی پلمپ گردید.
دکتر علی طاهری افزود:نظارت بر کلیه ی مراحل پرورش طیور صنعتی از جمله وظایف دامپزشکی می باشد و نظارت کارشناسان دامپزشکی بر مراحل پرورش مرغ گوشتی سبب تضمین کیفیت گوشت سفید استحصالی می شود.
وی گفت: این نظارت ها شامل سنجش کیفیت جوجه ی ورودی به فارم از نظر بیماریهای مختلف و شایع، ارزیابی کیفی خوراک و آب مصرفی واحد، اجرای برنامه ی استاندارد واکسیناسیون، نظارت بر نحوه و میزان مصرف آنتی بیوتیک و دوره ی منع مصرف آن و بسیاری موارد دیگر می شود.
سرپرست اداره دامپزشکی رزن همچنین اظهار داشت:نظارت دامپزشکی بر واحدهای تولیدی و پرورشی دام و طیور در راستای شعار"دام سالم،غذای سالم،انسان سالم" بوده و ضامن سلامت جامعه می باشد و نظارت های اعمال شده سبب شده تا گوشت سفید تولید شده در شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
نظر دهید