شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1396/06/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ یک داروخانه دامپزشکی متخلف در شهرستان رزن

اداره دامپزشکی شهرستان رزن یک واحد داروخانه دامپزشکی متخلف را در این شهرستان با هماهنگی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و با حکم دادستان شهرستان پلمپ کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان رزن دکتر علی طاهری رئیس اداره دامپزشکی با اعلام این خبر اظهار کرد : تعهد دامپزشکان و ارایه نکردن دارو بدون نسخه در داروخانه ها نخستین گام در راستای عرضه فرآورده های خام دامی سالم و عاری از باقیمانده های دارویی است.

وی گفت: با توجه به اینکه پروانه تاسیس و مسئول فنی این داروخانه ابطال گردیده بود،متاسفانه علی رغم تذکرات و اخطارهای قبلی ،بدون داشتن مجوز در حال فعالیت بوده،که بلافاصله موضوع بررسی و مشخص شد این واحد علاوه بر نداشتن مجوزهای فوق الذکر ، بدون حضور مسئول فنی(دکتر دامپزشک) نیز اقدام به نسخه پیچی برای دامداران منطقه می کند در همین راستا اداره دامپزشکی  داروخانه متخلف را با هماهنگی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و با حکم دادستان شهرستان پلمپ کرد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان رزن افزود: برخورد با متخلفان اساس کار دستگاههای نظارتی- بازرسی است .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187173
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور