واکسیناسیون بیش از 2588 راس دام سنگین علیه بیماری لمپی اسکین در شهرستان تویسرکان
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان : تاکنون 28 هزار و 505 متر مربع اماکن دامی بر علیه حشرات ناقل بیماری لمی اسکین سم پاشی شده است
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان بیش از 2 هزار و 588 راس دام سنگین بر علیه بیماری لمپی اسکین واکسینه شده است.
دکتر قیاسی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان گفت : با توجه به بروز مواردی از بیماری لمپی اسکین در استان های همجوار و نقش کلیدی این اداره در کنترل این بیماری اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان با تشکیل کارگروه بحران و بسیج نیروها در جهت بررسی و کنترل و شیوع احتمالی بیماری در روستاهای همجوار بصورت شبانه روزی با استفاده از تمامی پتانسیل موجود اقدام به واکسیناسیون دامهای در معرض خطر و نیز سمپاشی اماکن دامی در محدوده پر خطر نموده است .
وی در ادامه گفت : تعداد 2 هزار و 588 راس دام سنگین واکیسنه شده و مقدار 28 هزار و 505 متر مربع از اماکن دامی تاکنون بر علیه حشرات ناقل بیماری سمپاشی شده است .
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان در پایان از تمامی پرسنل زحمتکش اداره تقدیر و تشکر کرد
نظر دهید