دوشنبه 01 دی 1404

flag
  • 1395/09/17 - 12:00
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان همدان :

واحد های پیش سرد کشتارگاه صنعتی دام همدان راه اندازی شدند

دکتر رسولی:راه اندازی واحد های پیش سرد یکی از مهمترین راه ها در پیشگیری، سالم سازی و حذف بیماری های عفونی و مشترک بین انسان و حیوانات می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمود رضا رسولی مدیر کل دامپزشکی استان همدان از راه اندازی واحد پیش سرد کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد همدان خبر داد.


وی ایجاد جمود نعشی و کاهش میکروب های سطحی لاشه ها و جلوگیری از فساد زودرس، افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت گوشت، حذف و سالم سازی لاشه از نظر بیماری های عفونی و تب دار بویژه تب هموراژیک کریمه کنگو و جلوگیری از انتقال آنها به انسان را از مزایای واحد پیش سرد در کشتارگاه های صنعتی دانست و گفت: بر اساس هماهنگی های انجام گرفته با مدیریت کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد و مسئولین استان واحد پیش سرد این کشتارگاه که عملا کار تجهیز تاسیسات آن پایان یافته بود جهت بهره برداری راه اندازی شد .

مدیر کل دامپزشکی استان همدان تصریح کرد: تمامی محصولات تولیدی این واحد از این پس بعد از استحصال به قسمت پیش سرد روانه شده و پس از گذشت بیست و چهار ساعت بارگیری و به مقصد، حمل خواهند شد.

وی در ادامه افزود:بر اساس هماهنگی های انجام شده آغاز شروع این طرح از ابتدای هفته گذشته به کلیه واحد های عرضه گوشت قرمز اطلاع رسانی کامل شده بود تا این واحد های گوشت مورد نیاز خود را تهیه نمایند تا مشکل کمبود عرضه در سطح شهرستان و استان به وجود نیاید.

دکتر رسولی در پایان گفت: انتظار چندین ساله در خصوص راه اندازی پیش سرد کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد که عمده گوشت استان را تامین می کند به اتمام رسید و با راه اندازی این قسمت از کشتارگاه سطح بهداشتی محصول تولیدی افزایش یافته و مردم از گوشت با کیفیت بالا استفاده خواهند کرد. ضمنا تا بحال در کشتارگاه های چهار شهرستان در استان همدان پیش سرد راه اندازی شده است.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187170
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور