چهارشنبه 27 خرداد 1405

flag
  • 1395/03/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد

همکاری و تعامل دامپزشکی و محیط زیست راهی مطمئن برای جلوگیری از انتشار بیماری های حیات وحش است

روسای اداره دامپزشکی و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جهت تلاش برای حفظ سلامت حیات وحش این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد از دیدار و گفتگوی روسای اداره دامپزشکی و حفاظت محیط زیست در محل اداره دامپزشکی اسدآباد خبر داد.

دکتر عادل بصیری محمدپور سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد ضمن تایید این خبر گفت:باتوجه به احتمال شیوع بیماری های واگیردر بین دام های حیات وحش استان ،این دیدار را در به منظور برنامه ریزی جهت گشت های مشترک از حیات وحش دانست .

دکتر عادل بصیری محمدپور اظهار داشت: حیوانات موجود در طبیعت در صورت بیمار شدن، توانایی انتقال بیماری به حیوانات اهلی را دارند و در برخی مواقع بیماری‌های مشترکی نظیر هاری و تب مالت قابلیت انتقال به انسان را  نیز داشته و از این جهت لازم است با تلاش مضاعف نسبت به پیشگیری و کنترل بیماری‌ها در این گروه از حیوانات تلاش لازم صورت گیرد.

دکتر بصیری افزود: خوشبختانه اداره حفاظت محیط زیست تاکنون در انجام وظایف قانونی همکاری و همراهی مناسب و مطلوبی با دامپزشکی شهرستان داشته است.

مهندس رمضانی رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نیز در این دیدار با قدردانی از دیدگاه مسوولان دامپزشکی به محیط زیست و اهمیت آن، بر لزوم افزایش گام های زیست محیطی در این شهرستان تاکید کرد.

مهندس رمضانی با بیان اینکه دامپزشکی در بهداشت عمومی و سلامت جامعه نقش انکار ناپذیری دارد، گفت: همکاری و تعامل دامپزشکی با محیط زیست راهی مطمئن برای جلوگیری از انتشار بیماری های حیات وحش است.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186596
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور