یکشنبه 31 خرداد 1405

flag
  • 1391/05/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

لیبل گذاری لاشه های استحصالی در كشتارگاه های صنعتی دام صالح آباد و نهاوند استان همدان آغاز شد

لاشه های گاوی و گوسفندی ذبح شده در کشتارگاه های صنعتی دام صالح آباد و نهاوند در استان همدان با لیبل گذاری وارد بازار می شود

دكتر رسولی ، معاون فنی اداره كل دامپزشكی استان همدان با اعلام این خبر گفت : در اجرای بخشنامه سازمان دامپزشكی كشور مبنی بر شناسنامه دار كردن لاشه های كشتار شده در كشتارگاه های صنعتی دام ، این اداره كل نیز اقدامات خود را آغاز نموده و پس از توجیه و آماده سازی بسترهای  لازم، برنامه لیبل گذاری لاشه های استحصالی در كشتارگاه های صنعتی دام  صالح آباد و نهاوند در استان همدان به اجراء درآمد .

دكتر رسولی در ادامه افزود : هدف از انجام این كار ثبت تاریخ تولید گوشت ، محل كشتارگاه ، جنس دام و در نهایت جلوگیری از جعل مهر و پیشگیری از كشتار دام قاچاق می باشد .

معاون فنی اداره كل دامپزشكی استان همدان در ادامه افزود : این طرح از اول مرداد ماه كلید خورد و ارزیابی های كارشناسان ما درباره روند انجام كار مثبت می باشد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187285
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور