چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
  • 1396/10/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

لیبل گذاری لاشه استحصالی در کشتارگاه دام شهرستان فامنین

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: لیبل گذاری لاشه های استحصالی در کشتارگاه دام فامنین با پیگیری های این اداره به مرحله اجرا در آمد.



ایشان گفت:لاشه های دام کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی و گذراندن مرحله پیش سرد، ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی گردیده و سپس بر روی لاشه برچسب( لیبل) مشخصات تولیدنیز الصاق و با خودروهای سردخانه دار و با اخذ مجوزهای لازم و قانونی  روانه بازار مصرف می شود.



«دکتر محمودمشهوری» افزود: لیبل الصاقی بر روی لاشه ها که بعنوان شناسنامه لاشه تلقی می‌ شود که شامل: نام کشتارگاه، تاریخ تولید گونه و جنس دام از نظر نر و ماده بودن می باشد.

وی اظهار داشت: این طرح با توجه به نقش مهم و مؤثر کشتارگاها در تولید گوشت بهداشتی و سالم و نظر به اهمیت انجام نظارتهای دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی و از طرفی به منظور تسهیل در تشخیص لاشه های سالم و معتبر توسط عموم مردم و تقویت فرهنگ شهروندی نظارت عمومی بر فرآورده های خام دامی در واحدهای عرضه سطح شهر و جلوگیری از ورود لاشه های غیر مجاز وقاچاق در چرخه مصرف اجرا شد.



وی تصریح کرد: در ده ماهه  نخست سالجاری  بیش از 3000رأس دام سبک و  سنگین در کشتارگاه دام ذبح و مورد بازرسی دقیق و بهداشتی قرار گرفته است.



وی در پایان  از مردم در خواست کرد در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل دامپزشکی توجه لازم را داشته و در صورت برخورد و مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعاً به اداره بصورت حضوری و یا از طریق تماس تلفنی با شماره 36823312 دامپزشکی شهرستان را مطلع فرمایند.




  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186589
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور