كلاس آموزشی« آشنائی با جرائم خاص كاركنان دولت » در اداره كل دامپزشكی استان همدان برگزار شد
100 نفر از کارکنان ادارات کل دامپزشکی و منابع طبیعی و آبخیزداری با عواقب استفاده از مواد مخدر و جرائم خاص کارکنان آشنا شدند
طی هماهنگی های به عمل آمده توسط دبیر كمیته ارتقاء سلامت اداری سازمان جهاد كشاورزی استان همدان و در راستای ارتقاء سلامت اداری ، دوره ی آموزشی جرائم خاص كاركنان و آشنائی با اثرات مخرب استفاده از مواد مخدر ، با همكاری معاونت اجتماعی و پیشگیری جرائم دادگستری استان همدان در اداره كل دامپزشكی استان همدان ربگزار شد .
در این كلاس آموزشی تعداد 120 نفر از كاركنان ادارات كل دامپزشكی و منابع طبیعی و آبخیزداری شركت كردند كه با علل و آسیب های اجتماعی و عواقب و مجازاتهای قانونی استفاده از مواد مخدر و جرائمی مانند رشوه و اختلاس آشنا شدند .
این كلاس آموزشی به مدت 8 ساعت محسوب شده و گواهینامه آن توسط اداره آموزش دادگستری استان همدان صادر خواهد شد .
اساتید برگزار كننده این كلاس آموزشی از معاونت اجتماعی و پیشگیری جرائم دادگستری استان همدان مسئولیت تدریس را به عهده داشتند
نظر دهید