قبل از مصرف مرغ و تخم مرغ ، از پخت کامل آنها اطمینان حاصل نمایند
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، دکتر شیرزادی کارشناس بیماریهای طیور و آبزیان اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: ویروس بیماری آنفلوآنزای پرندگان در همه گونههای پرندهای که به صورت صنعتی نگهداری میشوند امکان بروز داشته اما در واحدهای تخممرغگذار و مادر به دلیل طولانیتر بودن دوره پرورش احتمال ورود افراد و گسترش شیوع ویروس به دلیل وجود چنین مسائلی و پایین بودن سطح بهداشتی آنها، بیشتر است اما در پرورش و تولید گوشت مرغ نهایتا 55 روز یک قطعه مرغ در سالن باقی میماند تا بیماری بخواهد خودش را نشان دهد، دوره پرورش به پایان رسیده است.
وی در ادامه افزود: هیچ نگرانی بابت مصرف مرغ و تخممرغ وجود ندارد چرا که ویروس آنفلوآنزا نسبت به گرما و درجه پخت آن حساس است و با پختن آنها به راحتی ویروس از بین میرود اما مردم مراقبت کنند؛ به گونهای که به عنوان مثال از مرغ و تخممرغهای محلی استفاده نکنند و همه محصولاتی که با تایید سازمان دامپزشکی و به صورت شناسنامهدار در بازار رسمی کشور عرضه میشود مصرف نمایند.
نظر دهید