ضبط و معدوم سازی بیش از دو تن نخودی و پای مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان بهار
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار مقدار بیش از دو تن نخودی و پای مرغ تولیدی شرکت که در شرایط نامناسب از لحاظ بهداشتی و خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی در حال نگهداری بوده و دارای علائم فساد بود به دستور ریاست محترم دامپزشکی شهرستان و در محل تبدیل ضایعات کشتارگاه ضبط و معدوم سازی شده واز چرخه مصرف انسانی خارج شد.
دکتر محمود مشهوری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار با اشاره به اینکه بازرسی از واحد های تولیدی و عرضه کننده مواد خام دامی در سطح شهرستان بر اساس دستورالعمل ارسالی از سوی اداره کل محترم دامپزشکی استان در حال انجام می باشد و بازدید از کشتارگاههای دام و طیور شهرستان نیز شامل این طرح می شود افزود: در جهت تامین بهداشت عمومی جامعه موارد تخلف بهداشتی احصاء و محصولات تولیدی فاقد شرایط بهداشتی لازم ضبط و معدوم سازی شده و از چرخه مصرف خارج می گردد .
وی در پایان افزود: مردم با آسایش خیال محصولات تولیدی کشتارگاههای صنعتی دام و طیور شهرستان را که با لیبل مشخص که مشخصات کامل فرآورده و همچنین تاریخ تولید و انقضاء محصول را دارا می باشند را مصرف کرده و در هنگام خرید با مشاهده لیبل محصول از خرید محصولات تاریخ منقضی خودداری نموده و موارد تخلف را با شماره تلفنهای اداره دامپزشکی شهرستان در میان بگذارند.
نظر دهید