یکشنبه 31 خرداد 1405

flag
  • 1394/04/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضبط و معدوم سازی بیش از 1 تن مرغ تاریخ مصرف گذشته در استان همدان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر آرش سامی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان از ضبط و معدوم سازی بیش از یک تن مرغ تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف توسط بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان همدان خبر داد.


 وی در ادامه افزود به منظور حفظ سلامت مصرف‏ کنندگان با برنامه‌ریزی و با همکاری سایر دستگاه‏‌های اجرایی(شامل اداره صنعت معدن و تجارت،بهداشت و درمان،نیروی انتظامی،تعزیرات حکومتی و اصناف استان به همراه بازرسان اداره کل دامپزشکی) از مراکز تولید،توزیع و عرضه مواد خام دامی شامل رستوران‏های داخل شهری و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح شهرستان همدان بازدید به عمل آمد.


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان اظهار داشت در اجرای این بازرسیها توسط بازرسان بهداشتی این اداره ، میزان 1تن و 65 کیلوگرم فرآورده‌‏های خام دامی شامل مرغ گرم و مرغ منجمد، از یکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی توقیف گردید و پس از انجام مراحل قانونی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.


ایشان در پایان حفظ سلامت عمومی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و افزایش کیفیت این    فرآورده ها را از طریق نظارت بهداشتی دقیق و مستمر بر مراکز نگهداری و عرضه مواد خام دامی را از وظایف مهم دامپزشکی عنوان کرد و گفت:مردم شریف شهر همدان  می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی تولید،توزیع و عرضه کنندگان مواد خام دامی مراتب را از طریق سامانه تلفنی 1512 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند ،چرا که همکاری و مشارکت مردم می تواند اداره دامپزشکی را در رسیدن به اهداف خود و بالا بردن سطح بهداشت عمومی جامعه کمک شایانی نماید.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 188204
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور