دوشنبه 01 تیر 1405

flag
  • 1394/09/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سالن بسته بندی آلایش دامی در کشتار دام همدان راه‌اندازی می‌شود

دکتر رسولی: طرح سالن بسته بندی آلایش دامی در کشتار دام استان همدان در دست بررسی است و به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.


به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان،دکتر محمودرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت مراکز عرضه گوشت مرغ در همدان گفت: در سه سال گذشته با مراکز عرضه کننده قطعات فله گوشت مرغ در سبزه‌میدان همدان برخورد جدی صورت گرفته چراکه بسیاری از آن‌ها روند غیربهداشتی را در عرضه مرغ در پیش‌گرفته بودند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان بابیان اینکه برخی از مرغ فروشان مقدار زیادی از قطعات فله مرغ را در یخچال‌های خاموش تلنبار و با شلنگ بر روی آن‌ها آب می‌گرفتند، گفت: با این‌گونه رفتار به‌شدت برخورد و برخی مغازه‌ها پلمپ شد.

 وی بابیان اینکه فروش فله‌ای قطعات گوشت مرغ مانند سینه، ران و بال و گردن متقاضی دارد، عنوان کرد: باوجود این مسئله باتوسعه و احیاء واحدهای بسته‌بندی قطعات مرغ در استان تلاش کردیم تاپاسخگوی نیاز مردم باشیم.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با تأکید بر اینکه به‌هیچ‌عنوان قطعات مرغ نباید به‌صورت فله خریداری شود بلکه باید به‌صورت بسته‌بندی‌هایی که دارای تاریخ تولید و انقضا هستند به فروش برسد، گفت: برخی مواقع فروشندگان مرغ‌های تاریخ گذشته را به‌صورت قطعات به مردم عرضه می‌کردند که با راه اندازی کارگاه های بسته بندی با این موضوع به شدت برخورد  شده و باید عرضه کنندگان،مرغ و قطعات آن را بصورت بسته بندی و داری شناسنامه به مصرف کنندگان عرضه نمایند.

وی از ساخت سالن بسته بندی آلایش دامی در کشتارگاه دام همدان خبر داد و گفت : طرح مهمی که اکنون در دست بررسی قرار دارد ساخت  مکانی که بسته‌بندی آلایش های دامی مثل جگر،کله و پاچه و دیگر آلایش دامی در آن صورت می‌گیرد، است.

رسولی با اشاره به اجرایی شدن این طرح در آینده نزدیک عنوان کرد: این طرح نه‌تنها ازنظر بهداشتی بسیار مفید است بلکه به‌تنهایی می‌تواند یک منبع ایجاد شغل باشد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 188231
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور