دیدار مدیرکل دامپزشکی استان همدان با فرماندار شهرستان رزن
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان؛ دکتر محمود رضا رسولی، مدیرکل دامپزشکی استان در سفر یک روزه خود به شهرستان رزن با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
مهندس حسینی، فرماندار رزن در این دیدار با بیان اینکه وضعیت بهداشت دام و طیور در منطقه مطلوب است گفت: برای توسعه برخی از امور و ارتقاء کیفیت خدمات نیاز به حمایت مسئولین استانی است، که امیدواریم با همراهی مسئولین به نقطه مطلوب برسیم.
وی در ادامه افزود: باتوجه به اینکه شهرستان رزن یکی از قطب های پرورش مرغ گوشتی در استان است از مدیرکل دامپزشکی استان خواست در صورت امکان به مرغداران کمک و همراهی بیشتری شود.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان نیز در این دیدار با بیان اینکه فعالیت های دامپزشکی بسیار گسترده است گفت: مهمترین این فعالیت ها نظارت به چرخه تولید تا عرضه فرآورده های پروتئینی دام و طیور به مردم می باشد تا بتوانند با اطمینان خاطر غذای سالمی داشته باشند.
دکتر رسولی از اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا ششم تیرماه 1396 بازرسان دامپزشکی استان در قالب 25 اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و حمل فرآورده های دام و طیور در سطح استان نظارت خواهد داشت.
وی در ادامه با بیان اینکه کشتارگاه به عنوان مکان عرضه فرآورده های گوشتی نقش موثری در تأمین سلامت و بهداشت شهروندان دارد بر ساخت کشتارگاه صنعتی دام در شهرستان رزن تأکید نمود.
مهندس حسینی ، فرماندار شهرستان رزن نیز در پایان با ابراز رضایت از عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان رزن گفت: دامپزشکی با کمترین توقع سخترین کارها را انجام داده است و انشاا... با همکاری مسئولین شهرستان بتوانیم در مواقع بحرانی موفق باشیم.
نظر دهید