یکشنبه 31 خرداد 1405

flag
  • 1389/12/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوره آموزشی آزمایش به روش PCR در اداره كل دامپزشكی استان همدان برگزار شد

مدیر كل دامپزشكی استان همدان ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به اینكه تشخیص دقیق بسیاری از بیماریهای دام، طیور و آبزیان با این روش جدید امكان پذیر می باشد، نیاز به این دوره آموزشی جهت آشنائی دامپزشكان و كارشناسان آزمایشگاههای دامپزشكی استان محسوس بود و خوشبختانه با برگزاری این دوره همكارانمان در سراسر استان توانستند با اصول و مبانی PCR و كاربرد آن در تشخیص بیماریها آشنا شوند.

دكتر كریمی مخصوص در مورد این روش آزمایشگاهی گفت: تكنیك PCR  از یافته های جدید در تشخیص بیماریها می باشد و لزوم آشنائی همكاران با این روش و علم روز محرز می باشد و در این روش آزمایشگاهی علاوه بر تشخیص بیماریها تشخیص 13 نوع گوشت حیوان نیز امكان پذیر می باشد.

وی ضمن تشكر از همكاران برگزار كننده این دوره گفت: خوشبختانه آزمایشگاه مركزی دامپزشكی استان مجهز به بخش PCR با مسئولیت فنی مهندس قره‌خانی در زمینه تشخیص بیماری ها می باشد و از سال 1384 فعالیت خود را آغاز نموده است و جزو استانهای پیشرو در این زمینه می باشد

و از همكاران عزیزی كه در سطح استان با شركت خود از این دوره استقبال كردند تشكر و قدردانی می نمایم و امید آن داریم با توجه به نامگذاری سال 2011 بنام سال جهانی دامپزشكی، دامپزشكان ما بتوانند از یافته های جدید استفاده كرده و با كار جدی اهمیت این حرفه را هر چه بیشتر به جامعه معرفی نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187876
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور