جمعه 29 خرداد 1405

flag
  • 1394/05/17 - 12:00
  • تعداد بازدید : 71
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشکیل اکیپ مشترک بازرسی مواد خام دامی در شهرستان کبودرآهنگ

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ مهندس حسین توکلی  رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با اشاره به شعار دامپزشکی ( دام سالم ،غذای سالم وانسان سالم در بحث بهداشت سلامت وامنیت غذایی جامعه)گفت:تدابیر وبرنامه های دقیق ومنسجمی در راستای تحقق این  شعار که بعنوان هدف اصلی دامپزشکی میباشد اندیشیده شده است .


ایشان در ادامه فعالیت های اداره دامپزشکی را گسترده عنوان کرد وگفت نظارت ها و بازرسی های بازرسان بهداشتی دامپزشکی بر کلیه مراحل تولید ،پرورش ،کشتار ،حمل به مراکز وعرضه بطور مستمر وروزانه صورت می پذیرد.


 وی با عنوان این مطلب که این اداره جهت افزایش عملکرد وهمچنین تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه وطبخ به منظور کنترل شرایط نگهداری وعرضه وهمچنین طبخ فرآورده های خام دامی با توجه افزایش دمای هوا ،اقدام به تشکیل اکیپ بازرسی مشترک با حضور نمایندگان ادارات صنعت معدن وتجارت،مرکز بهداشت وتعزیرات حکومتی کرده است و این بازرسی ها به صورت دوره ای از این مراکز انجام خواهد گرفت و با افراد و مراکزی که سلامت شهروندان را به خطر می اندازند به شدت برخورد خواهد شد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187290
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور