بیش از یک تن مواد خام دامی غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته در شهرستان نهاوند ضبط و معدوم گردید
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند،دکتر حیدر سلگی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از معدوم سازی بیش از 1 تن فراورده خام دامی غیرمجاز و غیربهداشتی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز در سطح شهرستان خبر داد.
دکتر سلگی با اعلام این خبر افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز از 94/12/25لغایت 95/01/14 با ساماندهی و تشکیل اکیپ های ثابت و سیار در سطح شهرستان و بصورت شبانه روزی انجام گردید و کارشناسان نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی با 750 نوبت بازدید بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، کشتارگاهها،کارگاههای بسته بندی، رستوران ها مقدار هزار و 90 کیلو گرم مواد و فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی را کشف و ضبط نمودند.
وی با بیان اینکه کلیه این اقدامات در طول سال و به صورت مستمر با همین قوت ادامه خواهد داشت افزود: هدف از این اقدامات ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت جامعه و نیز تامین امنیت غذایی مردم می باشد. وی تصریح کرد: این نظارت ها در ایام عادی نیز به صورت مستمر ادامه داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قاطع و قانونی انجام خواهد شد .
نظر دهید