یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1396/03/28 - 12:00
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس های آموزشی برای کارکنان کشتارگاه دام نهاوند

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند،  دکتر حیدر سلگی از برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) در این شهرستان خبر داد.

وی در ادامه افزود: این کلاس آموزشی با موضوع آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند برای کارکنان کشتارگاه و تعدادی از قصابان شهرستان نهاوند در محل کشتارگاه دام این شهرستان  برگزار شد.

دکتر سلگی در ادامه گفت: با توجه به اینکه این بیماری مشترک بین انسان و دام بوده و کارکنان کشتارگاه، قصابان و ...در معرض خطر این بیماری هستند، ضروری است آموزشهای لازم جهت اصول صحیح بهداشتی از جمله استفاده از لباس کار مناسب ، پوشیدن دستکش مناسب  در حین کار برای پیشگیری و حفاظت فردی و ایمنی در برابر این بیماری ، داده شود.

وی در ادامه از دامداران خواست از کندن کنه های موجود در روی بدن دام با دست اکیدا خودداری نمایید و جایگاه های نگهداری دام را سم پاشی نمایند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187140
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور