برگزاری کلاس ترویجی بیماری تب کریمه کنگو درشهرستان رزن
رییس اداره دامپزشکی شهرستان رزن از برگزاری کلاس ترویجی تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو برای دامداران و قصابان این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشكی شهرستان رزن، دکتر علی طاهری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با اشاره به اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بیماریهای خطرناک ویروسی قابل انتقال از دام به انسان است گفت: باتوجه به شروع فصل گرما و آغاز فعالیت کنهها، به عنوان ناقلین این بیماری، کلاس ترویجی راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری با حضور دامداران و قصابی های شهرستان رزن تشکیل گردید.
وی افزود: این کلاس ترویجی توسط اداره دامپزشکی رزن برگزار شد که در آن سیر بیماری، علائم بیماری در انسان، اهمیت سم پاشی جایگاه دام و رعایت اصول بهداشت در قصابی ها به طور مفصل توضیح داده شد.
وی گفت: در این کلاس ها علاوه بر مطالب فوق ضمن بیان مشخصات و عوامل ایجاد بیماری تب کریمه کنگو، مطالبی در خصوص پیشگیری و مصونیت از ابتلا به این بیماری عنوان شد.
وی اظهار داشت: از عموم مردم خواهشمندیم تا گوشت مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز معتبر سطح شهرستان که مورد تایید اداره دامپزشکی است، تهیه کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن خاطر نشان کرد: همچنین مردم باید هوشیار باشند و از مصرف گوشت های فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را با شماره تماس 1512 اداره دامپزشکی در میان بگذارند.
وی در پایان بر بر سالم بودن گوشت قرمز،گوشت مرغ و ماهی از مراکز مورد تایید دامپزشکی اشاره نمود و بر اهمیت نگهداری گوشت قرمز در یخچال (حداقل 24 ساعت قبل از مصرف) در جهت کنترل بیماری تب کریمه کنگو تاکید کرد.
نظر دهید