برگزاری دوره آموزشی بیماریهای مشترک بین انسان و دام برای کارکنان کشتار دام فامنین
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین،دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: با توجه به ارتقای سطح بهداشتی فرآوردههای خام دامی و به منظور آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعملهای دامپزشکی و مخاطرات بهداشتی، این جلسه آموزشی در محل کشتارگاه شهرستان فامنین تشکیل شد.
وی در ادامه افزود: در این جلسه آموزشی مطالبی در مورد اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدیدکننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تأمین بهداشت و سلامت گوشت و اهمیت بیماریهای مشترک و به ویژه تب کریمه کنگو، توسط کارشناسان این اداره آموزش داده شد.
دکتر بهزاد صادقی گفت:با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت است،لذا لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم محسوب میشود و در این راستا برگزاری کلاس آموزشی برای اقشار مختلف جامعه از مهمترین فعالیتهای اداره دامپزشکی می باشد.
وی در پایان تصریح کرد: یکی از راههای بسیار مهم در مورد جلوگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، فرهنگسازی و اطلاعرسانی به شهروندان در زمینه چگونگی تهیه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز و سفید و تخممرغ و آموزش به عرضه کنندگان این فرآوردهها است.
نظر دهید