متن استاتیک شماره 26 موجود نیست متن استاتیک شماره 32 موجود نیست
متن استاتیک شماره 27 موجود نیست
  • 1402/12/08 - 10:34
  • تعداد بازدید : 683
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با هدف صیانت از امنیت غذایی جامعه

برگزاری جلسه هماهنگی طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ایام نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ، جلسه برنامه ریزی و هماهنگی طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایا نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور سرپرست اداره دامپزشکی کبودرآهنگ ، مسئولین فنی و ناظران بهداشتی مراکز تولید ، توزیع و عرضه مواد خام با منشاء دامی شهرستان برگزار شد.

دکتر آرایش سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ گفت : با عنایت به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و تقارن آن با ایام نوروز 1403 و افزایش تولید ، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و لزوم تشدید نظارت های بهداشتی و همچنین حراست از سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و ارتقا سطح بهداشت عمومی جامعه ، نیاز است با شدت و دقت بیشتر مسئولین فنی و ناظران بهداشتی بر چرخه تولید و عرضه بهداشتی نظارت داشته باشند.

در ادامه دکتر آرایش بر حضور مستمر و اثر گذار افراد مذکور در ایام طرح تشدید تأکید و مقرر گردید برنامه فعالیت واحدهای مرتبط توسط آنها کتبا به اداره اعلام گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کبودرآهنگ
  • کد خبر : 315693
الهام طهماسبی

الهام طهماسبی

متن استاتیک شماره 28 موجود نیست
متن استاتیک شماره 30 موجود نیست متن استاتیک شماره 29 موجود نیست
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور