آغاز واکسیناسیون تب برفکی دام سبک در شهرستان کبودرآهنگ
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ، دکتر نجفلو رییس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: با توجه به اهمیت ویژه بیماری تب برفکی و برای تامین بهداشت فرآورده های خام دامی، طرح واکسیناسیون جمعیت گوسفند و بز در شهرستان علیه بیماری تب برفکی انجام می شود.
وی تب برفکی را یک بیماری ویروسی حاد و واگیر دار خواند که باعث ایجاد خسارت اقتصادی و کاهش تولید شیر و گوشت دامها می شود و ادامه داد : این طرح در جمعیت دام سبک شهرستان آغاز و به مدت ۳۰ روز کاری ادامه دارد و اولویت کار در مناطق پر خطر با جمعیت دامی بالا خواهد بود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه علاوه بر واکسیناسیون علیه بیماری ، جلوگیری از نقل و انتقال دام میتواند نقش قابل ملاحظه ای در کنترل بیماری داشته باشد، لذا انتظار می رود دامداران شهرستان همکاری لازم را انجام دهند و از نقل و انتقال بی رویه دام خودداری کنند.
دکتر نجفلو در پایان افزود: اکیپ های نظارتی این اداره همانند فازهای قبلی، بر عملکرد فنی و کیفی اکیپهای واکسیناسیون نظارت لازم را خواهند داشت.
نظر دهید