آغاز عملیات سمپاشی دام ها و جایگاه های نگهداری دام در شهرستان رزن
رییس اداره دامپزشکی شهرستان رزن از آغاز عملیات سمپاشی رایگان دام ها و جایگاه های نگهداری دام در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشكی شهرستان رزن، دكتر علی طاهری گفت: با توجه به شروع فصل گرما و گسترش فعالیت کنه های عامل این بیماری و احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو و ضرورت پیشگیری، عملیات سمپاشی بدن دام ها و جایگاه های نگهداری دام در شهرستان رزن به صورت رایگان آغاز شد.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ موردی از این بیماری در دام های سبک و سنگین مشاهده نشده است افزود: پارسال سمپاشی بدن 30 هزار راس دام سبک و 3 هزار راس دام سنگین و 120 هزار متر مربع جایگاه های نگهداری دام در شهرستان برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو به طور رایگان انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن با تاکید بر اینکه تهیه فرآورده های گوشتی باید از مراکز مجاز انجام شود گفت: مردم در هنگام خرید گوشت به مهر بهداشتی دامپزشكی بر روی لاشه توجه کرده و بعد از تهیه کردن گوشت، آن را حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند.
دكتر علی طاهری رییس اداره دامپزشكی رزن گفت : با انجام عملیات سمپاشی اماكن دامی علاوه بر مبارزه با انگلهای خارجی دام كه خسارت اقتصادی برای دامداران بهمراه دارد درجهت مقابله با بیماریهای مشترك از جمله بیماری تب كریمه كنگو اهمیت دارد .
نظر دهید