یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1404/09/29 - 00:24
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیته استانی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام با هدف بررسی راهکارهای بهبود کیفیت بهداشتی و سلامت شیر خام برگزار شد

این نشست با حضور دکتر امیرحسین نقی‌پور، مدیرکل دامپزشکی استان همدان، آقای عسگریان، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان و دستگاه های متناظر در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان همدان برگزار شد.

در این نشست، مهم‌ترین چالش‌ها و الزامات ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام در سطح استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تولیدکنندگان، مراکز جمع‌آوری شیر و صنایع لبنی تأکید شد.

دکتر نقی‌پور با اشاره به نقش نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در سلامت جامعه، اجرای دقیق ضوابط بهداشتی در واحدهای دامداری، کنترل بیماری‌های دامی و آموزش بهره‌برداران را از ارکان اصلی تولید شیر سالم عنوان کرد.

همچنین آقای عسگریان با تأکید بر اهمیت شیر خام به‌عنوان یک محصول راهبردی در امنیت غذایی، حمایت از تولیدکنندگان، بهبود زنجیره تأمین و ایجاد مشوق‌های اقتصادی برای رعایت استانداردهای بهداشتی را ضروری دانست.

در پایان این جلسه، بر استمرار برگزاری جلسات کمیته و تدوین برنامه‌های اجرایی مشترک به منظور ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,روابط عمومی,عکس
  • کد خبر : 349569
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور