روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان درگزین خبر داد:
ضبط 5 ویال واکسن تاریخ منقضی از مرکز مایه کوبی شهرستان درگزین
به منظور رصد و پایش تأمین تا توزیع واکسنهای دامی بازدید دوره ای از مرکز مایه کوبی در دستور کار اداره دامپزشکی درگزین قرار دارد و طی بازدید های صورت گرفته یک قلم واکسن تاریخ منقضی به میزان 5 ویال از مرکز مایه کوبی درگزین ضبط گردید
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی درگزین غلامرضا عبدالهی نماینده اداره کل دامپزشکی استان همدان در شهرستان درگزین از بازدید مستمر کارشناسان دامپزشکی بر فعالیت مراکز مایه کوبی شهرستان درگزین خبر داد.
عبدالهی گفت : یکی از وظایف مهم دامپزشکی، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام است از این رو به منظور رصد و پایش تأمین تا توزیع واکسنهای دامی بازدید دوره ای از مرکز مایه کوبی در دستور کار اداره دامپزشکی درگزین قرار دارد.
وی در ادمه افزود : طی بازدید های صورت گرفته یک قلم واکسن تاریخ منقضی به میزان 5 ویال از مرکز مایه کوبی درگزین ضبط گردید.
عبدالهی اظهار کرد : کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان درگزین به صورت دورهای و سرزده از مراکز مایه کوبی این شهرستان بازدید میکنند و در خصوص حضور فعال و مرتب مسئول فنی، توزیع مناسب واکسن، ممانعت از کم فروشی، احتکار، اختفاء،و واکسن قاچاق، تاریخ گذشته و رعایت شرایط نگهداری انواع واکسن نظارت ویژهای صورت میگیرد.
وی در ادامه با اشاره به هدف بازدید های صورت گرفته گفت : هدف از این بازدیدها ایجاد تعاملات بیشتر با بخش خصوصی و همچنین بررسی سلامت واکسنهای موجود از لحاظ تاریخ مصرف و نحوه نگهداری در سردخانه است.
ایشان در پایان گفت: مراکز مایه کوبی ملزم به تهیه تجهیزات لازم جهت رعایت زنجیره سرد، نگهداری واکسن و مواد بیولوژیک و همچنین ادوات مناسب جهت ضدعفونی وسایل واکسیناسیون بوده و این موارد در بازدید های اخیر مد نظر قرار گرفته و تذکرات لازم به مسئولین فنی بهداشتی واحد در صورت عدم احراز شرایط ابلاغ گردیده است.