آغاز عملیات تست سل و بروسلوز در گاوداری های صنعتی کبودراهنگ
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ از تلاش همه جانبه کارشناسان دامپزشکی در پیشگیری، تشخیص و مقابله با دو مورد از مهم ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام سخن گفت.
بازدید مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان همدان از کشتارگاه صنعتی طیور
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان از بازدید و نظارت شبانه مسئــول دفتر نماینده ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان همدان از واحد کشتارگاه صنعتی طیور این شهرستان خبر داد.
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان خبرداد:
واکسیناسیون رایگان تب مالت،هاری و PPR دامهای دامداران تویسرکانی
دکتر اسکندری: فاز سراسری واکسیناسیون دامهای سبک علیه بیماریهای تب مالت و طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و واکسیناسیون سگهای اهلی علیه بیماری هاری در حال اجراست.
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار خبرداد:
ضبط و معدوم بیش از یکصد کیلوگرم پای مرغ غیربهداشتی
بنا بر ابلاغ دستورالعمل بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی مبنی بر استقرار کارشناس دولتی در کشتارگاه طیور، برنامه ریزی مدونی در اداره دامپزشکی شهرستان انجام گرفته و در تمام ایام انجام کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان بهار، ناظرین بهداشتی دولتی در محل حضور داشته و بر روند انجام کشتار و استحصال انواع محصولات طیور نظارت دارند.
روابط عمومی اداره دامپزشکی اسدآباد خبرداد:
بیش از چهارصد قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری واکسینه شدند
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند در جلسه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی گفت:
اولویت کارکنان رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع باشد
دکتر میثم قیاسی در جلسه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند در راستای تحقق اهداف و رسالت کاری، بر اهمیت تکریم ارباب رجوع و انجام کار مراجعین در اسرع وقت درچهارچوب قانون تاکید کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان خبرداد:
قصاب متخلف همدانی به یکسال منع از اشتغال به شغل قصابی محکوم شد
یکی از رسالت های دامپزشکی اطمینان دهی و تامین سلامت سفره غذایی عموم جامعه است و در این راستا هیچگونه اهمال از احدی قابل قبول نمی باشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار خبرداد:
آغاز انجام واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در شهرستان بهار
دکتر صادقی: در اجرای این طرح بالغ بر 85 درصد جمعیت دامی موجود در واحدهای اپیدمیولوژیک بر علیه بیماری بصورت رایگان واکسینه خواهند شد.