• 1404/02/31 - 11:01
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی دامپزشکی شهرستان تویسرکان خبر داد:

توصیه های اداره دامپزشکی تویسرکان به زنبورداران در خصوص محافظت از کندوها در برابر سمپاشی مزارع کشاورزی

اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان، از زنبورداران خواست با رعایت مواردی از قبیل هماهنگی با کشاورزان محلی پیش از سم‌پاشی، جابجایی کندوها در صورت نیاز، محافظت فیزیکی از کندوها، رعایت زمان مناسب سم‌پاشی و نصب آبخوری مطمئن برای زنبورها نسبت به محافظت از کندوها در مقابل سمپاشی مزارع توسط کشاورزان، اقدام نمایند.

دکتر احمد اسکندری، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان، گفت: اهمیت وجود زنبور عسل برای طبیعت علاوه بر تولیدات زنبور مثل عسل، موم، بره موم، ژله رویال، زهر و سایر محصولات، به علت گرده افشانی زنبور عسل در بخش زراعت و منابع طبیعی است و محافظت از این موجودات امری لازم و ضروری برای جامعه انسانی است. 

وی، با اشاره به این موضوع که در فصل بهار استفاده از سموم برای سمپاشی مزارع خسارت سنگینی به کندوهای زنبور وارد می کند و می بایست اقداماتی در جهت جلوگیری از تلفات در زنبورستان ها انجام گردد، افزود: این اقدامات شامل هماهنگی با کشاورزان محلی پیش از سم‌پاشی، جابه‌جایی کندوها در صورت نیاز، محافظت فیزیکی از کندوها، رعایت زمان مناسب سم‌پاشی و نصب آبخوری مطمئن برای زنبورهاست.

اسکندری، تصریح کرد: اگر کشاورزان قبل از سم‌پاشی به زنبورداران مستقر در حاشیه مزارع خود اطلاع دهند تا آنها کوچ نموده و یا در ساعات پایانی روز و پایان پرواز زنبورها سم‌پاشی نمایند، این تلفات به حداقل خواهد رسید. 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان تویسرکان
  • کد خبر : 339319
علی خاکسار

علی خاکسار

تصاویر

لینک کوتاه