برگزاری کلاس آموزشی ترویجی دامداران توسط دامپزشکی با همکاری کمیته امداد امام (ره) شهرستان نهاوند
دکتر حیدر سلگی: برگزاری منظم کلاسهای آموزشی و ترویجی در جهت توانمندسازی دامداران شهرستان با هدف اقتصاد مقاومتی از تأکیدات مقام معظم رهبری است.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی نهاوند، دکتر حیدر سلگی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از برگزاری یک دوره کلاس آموزشی ترویجی توسط کارشناسان این اداره در محل کمیته امداد شهرستان نهاوند خبر داد.
وی گفت: در این دوره آموزشی که با حضور دامداران مجری طرح های دامداری کمیته امداد برگزار گردید شرکت کنندگان ضمن آشنایی با بیماری های مشترک انسان و دام مانند بروسلوز، هاری و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و سایر بیماری های مشترک و برخی بیماری های دامی شایع مانند: بیماری تب برفکی، با راههای پیشگیری و مبارزه با این بیماری ها و اهمیت رعایت اصول فنی و بهداشتی جایگاه های دام نیز آشنا شدند و همچنین در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی نیز نکات و توصیه های مهم به دامداران ارائه گردید.
دکتر سلگی در پایان افزود: این کلاس های آموزشی بی شک گامی موثر در جهت توانمندسازی دامداران محروم بسوی خودکفایی و نیل به اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی خواهد بود که از تأکیدات مقام معظم رهبری است.