• 1397/02/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان همدان:

کشتارگاه سنتی دام تویسرکان به دلیل مشکلات بهداشتی پلمپ شد

دکتر رسولی از تعطیل شدن کشتارگاه دام تویسرکان خبر داد و گفت: آخرین کشتارگاه سنتی دام در استان همدان، کشتارگاه تویسرکان بوده است که به دلیل وجود مشکلات بهداشتی، فنی، زیست محیطی و نداشتن بخش پیش سرد گوشت، تعطیل و کشتار دام این شهرستان به صورت موقت به کشتارگاه ملایر منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان دکتر محمودرضا رسولی اظهار داشت: کشتارگاه تویسرکان در منطقه مسکونی واقع شده بود و مشکلات بهداشتی ایجاد شده، شرایط ادامه فعالیت را به این کشتارگاه نمی داد لذا پس از طرح موضوع در کمیته ساماندهی کشتارگاههای استان و با دستور قضایی کشتارگاه مذکور پلمپ گردید.

وی تصریح کرد: ضرورت تأمین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و حساسیت موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو سبب تعطیلی این کشتارگاه دام شد.

وی افزود: تا زمان شروع فعالیت کشتارگاه جدید، دام‌های زنده از شهرستان تویسرکان به کشتارگاه ملایر منتقل و پس از کشتار و طی مرحله پیش سرد به تویسرکان منتقل خواهند شد.

دکتر رسولی با بیان اینکه سلامت بهداشت عمومی جامعه در درجه اول اهمیت قرار دارد و به هیچ وجه در این زمینه نباید کوتاهی و سهل انگاری صورت بگیرد، افزود: تعطیلی کشتارگاه تویسرکان و انتقال دام‌های زنده به کشتارگاه ملایر و برگرداندن آنها به تویسرکان پس از طی مراحل کشتار و پیش سرد موجب می‌شود تا گوشت قرمز با سلامت و اطمینان بیشتری در اختیار مردم تویسرکان قرار بگیرد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در حال حاضر کلیه گوشت های استحصالی از کشتارگاههای استان همدان، مسیر پیش سرد را طی می کنند.

لازم بذکر است کشتارگاه تویسرکان در منطقه مسکونی واقع شده بود و علاوه بر نداشتن تصفیه فاضلاب، تبدیل ضایعات و بخش پیش سرد از مشکلات متعدد بهداشتی برخوردار بود که مورد انتقاد اهالی محل واقع شده بود که پس از پیگیری های لازم و اخذ دستور قانونی از دادستان عمومی و انقلاب و با همکاری نیروی انتظامی به علت مشکلات بهداشتی پلمپ شد.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 68477
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه