• 1397/02/17 - 12:00
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضبط و معدوم سازی بیش از ده تن پای مرغ آلوده در شهرستان بهار

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: در راستای بازدید از واحدهای تابعه تولیدی مواد خام دامی در سطح شهرستان و در پی بازدید انجام گرفته کارشناسان بازرسی مواد خام دامی از واحد تولید و بسته بندی پای مرغ شهرستان بیش از ده تن پای مرغ غیرقابل مصرف که به دلیل شرایط نامناسب بهداشتی و خارج از ضوابط سازمان در محل نگهداری شده بود و همچنین به دلیل استشمام بوی بد و فساد محموله در کشتارگاه توقیف و پس از انجام هماهنگی های لازم با واحد حقوقی و حراست اداره کل دامپزشکی استان و درحضور مالک کالا و مسئول فنی بهداشتی واحد ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارخ گردید.

وی افزود: پرسنل مواد خام دامی شهرستان با جدیت مراکز عرضه و تولید مواد خام دامی در سطح شهرستان را بصورت شبانه روزی رصد می کنند افزود: موارد تخلفات بهداشتی مشاهده شده در اسرع وقت تعیین تکلیف و با متخلف برخورد قانونی صورت می گیرد.

دکتر صادقی در ادامه با اشاره به اینکه تولید کنندگان مواد خام دامی  در فرآیند تولید محصول موظف به رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی هستند گفت: در صورت مشاهده هرگونه موارد مغایر با قوانین و مقررات سازمان با متخلفین برخورد می گردد.

این مقام مسئول با اشاره به وظیفه خطیر دامپزشکی در امر امنیت و ایمنی غذایی به شهروندان اطمینان داد که تمامی مواد خام دامی در شهرستان بهار تحت نظارت و کنترل  اداره دامپزشکی  شهرستان بوده و از سلامت محصولات غذایی دامی اطمینان خاطر داشته باشند.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 67959
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه