• 1397/02/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهره برداری از یک کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی در شهرستان همدان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان «دکتر امیرحسین نقی پور» رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از بهره برداری یک کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی به صورت تازه وابسته به فروشگاه های عرضه انواع کالاهای بازرگانی خبر داد.

وی گفت: كارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت  قرمز، مرغ  و ماهی، واحدی در مجموعه یك فروشگاه عرضه انواع كالاهای بازرگانی است كه  پس از دریافت پروانه بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور، مجاز به قطعه بندی و بسته بندی این فرآورده ها به صورت تازه، به درخواست و در حضور مشتری و  تحت نظارت مسئول فنی بهداشتی ، صرفاً برای عرضه در همان فروشگاه می باشد.

وی درباره ویژگی این پروژه اظهار داشت: این طرح با همکاری و هماهنگی اداره دامپزشکی به منظور قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و ماهی با  ظرفیت روزانه هر کدام یک تن به صورت تازه و همچنین اشتغالزایی بیش از پنج نفر به طور مستقیم به بهره برداری رسیده و کل سرمایه گذاری آن توسط بخش خصوصی تأمین شده است .

دکتر نقی پور افزود: تغییر مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی با هدف تأمین امنیت غذایی به عنوان یکی دغدغه های جدی مصرف کنندگان این فرآورده ها تحقق یافته است.

این مقام مسئول از مردم شریف همدان خواست در جهت افزایش کیفیت بهداشتی مواد غذایی با منشاء دامی و تضمین سلامت مصرف کنندگان در اجرای این طرح ها با اداره دامپزشکی شهرستان همدان همکاری لازم را انجام دهند و از خرید فرآورده های خام دامی بدون بسته بندی و تاریخ تولید و انقضاء خودداری کنند.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 68499
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه