• 1397/02/01 - 12:00
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:

بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاهها ضامن حفظ بهداشت جامعه و سلامت مردم است

دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار با اشاره به اینکه مهمترین بخش از نیازهای بشری را در میان مواد غذایی محصولات پروتئینی تأمین می کنند و غالب پروتئین های مورد نیاز بدن در گوشت و حبوبات یافت می شوند افزود: گوشت بعنوان یکی از منابع مهم تأمین غذا، از زمان خلقت بشر، همواره مورد توجه بوده است و انسانهای نخستین پیش از آنکه به کشاورزی بپردازند، شکار می کردند و بدین طریق غذا و گوشت مورد نیاز خود را بدست می آورند .

وی افزود: با گسترش و توسعه جوامع انسانی، تولید انبوه گوشت فرآورده های گوشتی نیز به میان آمد و متعاقب آن، دغدغه ی تازه ای بوجود آمد و آن دور نگاه داشتن این محصولات از گزند آلودگی ها و ممانعت ازانتقال بیماری های دام به انسان بود که این امر اهمیت فراگیر بهداشت و نیز بازرسی های گوشت دام و طیور بویژه در مراحل کشتار و وضعیت کشتارگاه ها را عیان می سازد.

دکتر صادقی اظهار داشت: در صورت رعایت موازین بهداشتی در کشتارگاهها و کشتار دامها در کشتارگاهها انتقال بیماریهای مشترکی نظیر تب مالت، هاری، توکسوپلاسموز، آنفلوآنزا، تب کریمه کنگو و... در جامعه به حداقل کاهش یافته و می توان گامهای مؤثری در جهت ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه برداشت.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به این مطلب که در کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد شهرستان بهار تمامی دامهای کشتاری و آلایش استحصال شده توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی بصورت تمام وقت معاینه و بازرسی می گردند تصریح کرد: موارد غیربهداشتی و لاشه های بیمار با تشخیص ناظرین بهداشتی کشتارگاه در محل تبدیل ضایعات کشتارگاه ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج می گردند.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 69116
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه