بازدید «رئیس سازمان دامپزشکی کشور» از کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت در استان همدان
به گزارش روبط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان، «دکتر رفیعی پور» معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر خود به استان همدان به همراه مدیرکل دامپزشکی استان و جمعی از مسئولین، از یک شرکت قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز بازدید بعمل آورد.
در این بازدید، هیات بازدید کننده از فرآیند قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز این شرکت بازدید و مدیر عامل شرکت نیز توضیحاتی در خصوص ویژگی ها و امتیازات این مجموعه و موانع و مشکلات موجود عنوان کرد.
دکتر«علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن ابراز خرسندی از توسعه و ایجاد چنین مراکزی در استان ها، بر مواردی همچون ارتقاء سطح کیفی محصولات ارائه شده برای جلب مشتری، ترویج فرهنگ استفاده از محصولات قطعه بندی شده در سطح عمومی جامعه و فعالیت این مراکز تحت نظارت بهداشتی مستقیم دامپزشکی و رعایت ضوابط و قوانین مربوطه تأکید نمود.
وی حفظ و صیانت از حقوق شهروندان در خصوص فرآورده های خام دامی را از وظائف مهم دامپزشکی دانست و افزود: در این راستا دامپزشکی تمام تلاش خود را جهت تامین و تضمین سلامت مواد غذایی با منشا دامی و عرضه مناسب آن بدست مردم بکار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است شرکت مذکور در زمینی به مساحت 1850 مترمربع در یکی از شهرک های صنعتی همدان واقع شده است و ظرفیت تولید روزانه شش تن گوشت قرمز بسته بندی شده را دارا می باشد و این شرکت با سرمایه گذاری بخش خصوصی بالغ بر 2.5 میلیارد تومان و با اشتغالزایی 35 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فعالیت می نماید.
نظر دهید