افتتاح کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ در شهرستان همدان
به گزارش روابط عمومی شهرستان همدان دکتر امیرحسین نقی پور رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از افتتاح کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و گوشت سفید با حضور فرماندارشهرستان همدان و دکتر حمیدرضا حاجی بابائی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در شهرک صنعتی گنبد واقع در جاده ملایر خبر دادند.
وی در مراسم افتتاحیه و بازدید از واحد با ارائه گزارشی از روند آغاز بکار این مجموعه اظهار داشت: این مرکز بسته بندی با نظارت مستقیم دامپزشکی و با اخذ پروانه بهداشتی بهره برداری اقدام به قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و گوشت سفید در سطح استان مینماید که این طرح در زمینی به مساحت 1980 متر مربع و با زیر بنای 575 متر مربع ساخته شده است و روزانه ظرفیت قطعه بندی و بسته بندی سه تن گوشت قرمز و گوشت سفید را دارا می باشد و برای اجرای این طرح پانزده میلیارد ریال هزینه شده است و به طور مستقیم برای ده نفر و غیرمستقیم برای پنج نفر اشتغال زایی ایجاد شده است.
دکتر نقی پور در پایان افزود: تغییر فرهنگ مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر صرفه اقتصادی به ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه نیز کمک میکند و از همشهریان و هم استانی های عزیز درخواست کرد تا با تهیه و مصرف فراورده های خام دامی بسته بندی شده و عدم استفاده از محصولات فله ای این اداره را در راستای نهادینه کردن بهداشت عمومی جامعه یاری نمایند.
نظر دهید