• 1397/02/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی اداره دامپزشکی شهرستان همدان در ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان اجرای گشت های مشترک بازرسی در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان توسط بازرسان نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان با کارشناسان شبکه بهداشت، اداره تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سازمان صنعت،معدن و تجارت از مراکز عرضه مواد خام در سطح شهرستان همدان در حال انجام است.

دکتر امیرحسین نقی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان گفت: به منظور تأمین بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان،برنامه ریزی منسجم جهت اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح شهرستان همدان با تشکیل 5 اکیپ سیار و 1 اکیپ ثابت و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر از تمام مراکز تولید، نگهدای، توزیع و طبخ مواد خام دامی، خودروهای حمل ، سردخانه ها وکارگاه های بسته بندی صورت گرفته است و در همین راستا بازرسان نظارت بهداشتی این اداره با انجام گشت های مشترک با اداره تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت، اتاق اصناف و سازمان صنعت،معدن و تجارت استان از مراکز یاد شده سطح شهرستان همدان بازدید بعمل می آورند.



وی افزود: در صورت محرز شدن تخلف بهداشتی واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی، به علت تخلفات بهداشتی و عدم رعایت شرایط و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به مراجع ذیصلاح قانونی معرفی و تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند.



وی خاطر نشان کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از 27 اردیبهشت آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.



این مقام مسئول از مردم شهرستان درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز و با فاکتور خرید، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و تلفن های4-32651801به اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 69348
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه