در راستای اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی:
آماده باش 21 اکیپ دامپزشکی استان همدان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان همدان از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی به منظور نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی در استان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، عرضه فرآوردههای خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال با ساماندهی 21 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ثابت و سیار با بکارگیری 33 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی به مدت دو ماه در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر از 14 اسفندماه لغایت 14 اردیبهشت سال 1401 در سطح استان در حال اجرا است.
وی افزود : در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، رستوران ها، هتل ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می گردد، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی و سایر موارد حسب مورد تحت پوشش طرح قرار دارند .
این مقام مسئول افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست میکنیم، فرآوردههای خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی همچنین اظهار کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان همدان با شماره تماس 32651801-4– 081 و سامانه ارتباطی سراسری ۱۵۱۲ آماده دریافت و ارائه هرگونه انتقادات،شکایات،راهنمایی و پاسخگویی به سوالات حوزه دامپزشکی شهروندان است.
نظر دهید