• 1397/02/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان همدان خبر داد:

آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان

دکتر رسولی: از تاریخ 27 اردیبهشت ماه لغایت 27 خردادماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی استان توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شوند.


به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان همدان، هدف از این بازدید ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با ضوابط مذکور دانست.

دکتر رسولی در ادامه از تشکیل و تجهیز 32 اکیپ بازرسی ثابت و سیار در سطح استان جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد و  گفت: با عنایت به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این ماه مبارک و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم جهت اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان از تاریخ 27 اردیبهشت ماه لغایت 27 خرداد ماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر صورت گرفته است.

این مقام مسئول اظهار داشت: در این طرح از کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور و کارگاه های بسته بندی این فرآورده ها بازرسی انجام می گیرد.

دکتر رسولی در پایان از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن 1512 و  تلفن های4-32651801به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.









 




 




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 67807
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه