رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:
الزام داشتن پیش سرد در تمامی کشتارگاهها
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: همه کشتارگاههای دام باید پیش سرد داشته باشند.
وی اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون، ترشحات یا لاشه دام آلوده به انسان منتقل می شود و در فصل گرم سال شیوع پیدا میکند.
وی افزود: یماری تب کریمه کنگو بسیار بیماری خطرناکی است، این بیماری در دامها، هیچگونه علائم ظاهری ندارد و بسیاری از دامهایی که ناقل این بیماری هستند، متاسفانه هیچ علامتی ندارند و برای عموم مردم و حتی برای دامپزشکان این بیماری قابل تشخیص نیست.
دکتر صادقی در ادامه بیان کرد: کنهها عامل اصلی انتقال است زیرا دامها اگر آلوده شوند، علائمی ندارند و قابل تشخیص توسط دامپزشک و دامدار نیست.
وی گفت: اولین راه برای پیشگیری از این بیماری این است که مردم به هیچ عنوان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز غیرمجاز تهیه نکنند و گوشت را حتما به مدت ۲۴ ساعت در یخچال معمولی نگهداری کنند.
وی بیان کرد: مهمترین کار ما در واقع پیگیری پیش سرد کشتارگاه ها است و مجبوریم کشتارگاه ها را ملزم به تجهیز واحد پیش سرد نماییم.
وی اظهار داشت: دامداران نسبت به سمپاشی محلهای نگهداری دام اقدام نمایند و هم استانیها نیز گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری کنند.
نظر دهید