مدیرکل دامپزشکی استان همدان:
آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان همدان، اظهار کرد: بر اساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی، این اداره کل اکیپهای خود را از 11 اسفندماه سال جاری لغایت 15 فروردین ماه سال 1404فعال کرده است.
وی با بیان اینکه این طرح در آغاز ماه مبارک رمضان و در ادامه ایام نوروز اجرا میشود، افزود: در این طرح 62 نفر بازرس نظارتی از دامپزشکان و کارشناسان استان همدان و 11 نفر ناظر شرعی در قالب 14 اکیپ ثابت و 20 اکیپ سیار در دوشیفت کاری بمدت 35 روز فعالیت میکنند.
دکتر نقی پور در ادامه افزود: بااستفاده از سامانه آنلاین بازرسی موادخام دامی طراحی شده، در بازرسی های طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان همدان، زمان و مکان بازرسی بصورت لحظه ای قابل رصد و حتی امکان تصویر برداری و ارسال به صورت آنلاین وجود دارد.
وی افزود: تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان، شامل کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، سردخانه های نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستوران های بین راهی و درون شهری، هتل ها و آشپزخانه ها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسین دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.
برگزاری گشتهای مشترک با سایر دستگاههای ذیربط بمنظور تشدید نظارت و افزایش بازدارندگی تخلفات بهداشتی ، از دیگر برنامه های اداره کل دامپزشکی و شهرستانهای تابعه در سطح استان است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: دامپزشکی همدان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را جهت سیر مراحل قانونی مراجع قضایی ارجاع میدهد تا در این مراجع تصمیمگیری لازم برای برخورد قانونی با آنها از جمله جریمه، پلمب و یا هر گونه برخورد دیگر اعمال شود.
وی گفت: به شهروندان توصیه می شود محصولات و فرآورده های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره 1512 به بازرسین دامپزشکی اطلاع دهند.