• 1397/11/25 - 10:13
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اعزام اکیپ عملیاتی برای مایه‌کوبی دام‌های عشایر استان همدان در استانهای خوزستان،ایلام و لرستان

دکتر طاهری از اعزام اکیپ مایه کوبی اداره دامپزشکی رزن به استان خوزستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشكی شهرستان رزن  دکتر طاهری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: واکسیناسیون دام ها به منظور پیشگیری از انتشار و انتقال بیماری های واگیر در دام های عشایر علیه انواع بیماری ها با اعزام اکیپ های فعال صورت می گیرد.

دکتر علی طاهری  با اشاره به انواع واکسن های دامی استفاده شده در این طرح گفت: چنداکیپ مایه کوبی از شهرستان های استان جهت مایه کوبی دام های عشایر استان همدان در استانهای خوزستان،ایلام،لرستان اعزام شدند که اقدام به مایه کوبی دامهای عشایر، علیه بیماری های آبله، شاربن، طاعون نشخوارکنندگان کوچک، تب برفکی و تب مالت می نمایند و در همین راستا اداره دامپزشکی رزن نیز با اعزام دو واکسیناتور در قالب یک اکیپ در این طرح شرکت داشته است .

وی با بیان اینکه خدمت رسانی به قشر زحمتکش عشایر از اولویت های کاری اداره دامپزشکی است؛ افزود: دامپزشکی رزن در چند سال گذشته با اعزام گروه های واکسیناسیون به مناطق عشایری نسبت به مایه کوبی دام ها در این مناطق اقدام کرده است.

دكتر علی طاهری رئیس اداره دامپزشكی رزن گفت : با توجه به اینكه عشایر همدان در فصل سرما و به منظور زمستان گذرانی دامهای خود را به استانهای گرمسیر مانند خوزستان ، لرستان و ایلام مهاجرت می دهند ، لذا اداره كل دامپزشكی استان همدان سالهاست به منظور پیشگیری از انتشار و انتقال بیماری های واگیر دامی به استان همدان و استانهای مسیر كوچ در فصل قشلاق دامهای عشایر را بر علیه انواع بیماری ها با اعزام اكیپهای فعال مایه كوبی می نماید .

دكتر طاهری افزود : امسال نیز همچون سالهای گذشته با برنامه ریزی و هماهنگی با اداره كل دامپزشكی استان همدان و تجهیز یك اكیپ با سابقه از اداره دامپزشكی رزن این اكیپ را به این استان ها جهت واكسیناسیون دامهای عشایر اعزام نمودیم.

وی گفت: علیرغم کمبودهای فعلی در اعتبارات با توجه به اهمیت ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت جامعه و حفظ و صیانت از سرمایه های دامی که در اولویت برنامه ریزی های این اداره قرار دارد، با اعزام اکیپ های مایه کوبی از اداره دامپزشكی شهرستان رزن و سایر ادارات دامپزشكی استان همدان به 27 منطقه اسکان عشایر در جنوب غربی لرستان و جنوب ایلام مشتمل بر دو کوهه حسینیه و اطراف سد کرخه سراب جهانگیر، مورانی، زرانتل، خرسدره، جلگه ، بنلار، چهار قلعه، گل گل، پران پرویز، ورکش، پل زال، سرکن، ولی دشت، رماوند، پاعلم، کوله مرغان، تنگ سیو، سد سیمره، زعفرانیه، چم مر، چول، باغ چای در، دم رود افرینه و روبند که در مجموع 166 خانوار با جمعیت دامی200 هزار راس گوسفند و بز و همچنین اکیپ مستقر در شمال خوزستان و جنوب ایلام که در 14 منطقه شامل سپتون، عین صوله، دشت عباس، عین خوش، شرهانی، دوملک، بیت المسکین ، سایت های 4 و 5، چم فاضل، ابوغریب که در مجموع 600 خانوار با جمعیت دامی 350 هزار راس گوسفند و بز می باشد و در مدت 55 روز پرسنل خدوم ادارات دامپزشكی استان همدان به صورت فشرده در دو نوبت صبح و عصر اقدام به مایه کوبی این دامها می نمایند.

رئیس اداره دامپزشكی شهرستان رزن با اشاره به انواع واكسنهای دامی استفاده شده  در این ماموریت گفت : اكیپ واكسیناسیون اداره دامپزشكی رزن در استان خوزستان اقدام به مایه كوبی دامهای عشایر بر علیه بیماری های آبله ، شاربن ، تب برفكی،تب مالت و PPR  می نماید، كه در اینجا لازم است از فعالیتهای همكاران خود كه با تحمل دشواریهای دوری از خانواده و سختی شرایط كار ماموریت خود را به نحو احسن انجام میدهند كمال تقدیر و تشكر خود را اعلام نمایم.

دكتر طاهری در پایان واکسیناسیون به موقع دام ها را مهمترین روش پیشگیری از بیماریهایی دامهای سبك دانست و از دامداران و عشایر خواست تا همکاری لازم را با اکیپ های دامپزشکی داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان رزن
  • کد خبر : 7375
کلمات کلیدی