• 1400/07/28 - 14:37
  • تعداد بازدید : 431
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح و بهره برداری کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت در شهرستان فامنین

دکتر مشهوری: تغییر فرهنگ مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر صرفه اقتصادی به ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می‌کند

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین دکتر محمود مشهوری رئیس اداره این شهرستان از افتتاح و بهره برداری کارگاه قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و گوشت سفید خبرداد.

این مقام مسئول اظهار داشت: این مرکز بسته بندی با نظارت مستقیم دامپزشکی و با اخذ پروانه بهداشتی بهره برداری اقدام به قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و گوشت سفید در سطح شهرستان می‌نماید که این طرح در زمینی به مساحت  85 متر مربع و با زیر بنای 72 متر مربع ساخته شده است و روزانه ظرفیت قطعه بندی و بسته بندی هشتصد کیلوگرم گوشت قرمز و هشتصد کیلوگرم گوشت سفید را دارا می باشد و برای اجرای این طرح پانزده میلیارد ریال هزینه شده است و به طور مستقیم برای سه نفر و غیرمستقیم برای شش نفر اشتغال زایی ایجاد شده است.

دکتر مشهوری در پایان افزود: تغییر فرهنگ مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر صرفه اقتصادی به ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می‌کند و از همشهریان عزیز درخواست کرد تا با تهیه و مصرف فراورده های خام دامی بسته بندی شده و عدم استفاده از محصولات فله ای این اداره را در راستای نهادینه کردن بهداشت عمومی جامعه یاری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان فامنین
  • کد خبر : 278140
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان