• 1398/10/12 - 10:30
  • تعداد بازدید : 732
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس اداره دامپزشکی کبودرآهنگ از کارخانه تولید سوسیس و کالباس این شهرستان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ، رییس وکارشناس نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی کبودراهنگ از کارخانه سوسیس و کالباس این شهرستان بازدید کرد.

 در این بازدید دکتر نجف لو و کارشناس  همراه ضمن بررسی روند تولید محصول سوسیس و کالباس، از نحوه رعایت اصول بهداشتی و کنترل نقاط بحرانی در پروسه تولید بازرسی کرد گفت: اداره دامپزشکی شهرستان یکی از ادارات متولی نظارت بر تولید بهداشتی محصول سوسیس و کالباس در کارخانه های تولید کننده این محصولات می باشد و در این راستا و با توجه به حساسیت ویژه ای که در جامعه بر این نوع محصولات وجود دارد یک نفر مسئول فنی تمام وقت به عنوان نماینده دامپزشکی در کارخانه سوسیس و کالباس حضور داشته و بر روند بهداشتی ورود مواد خام دامی بر کارخانه ونحوه نگهداری و مصرف آن و نیز حذف ضایعات آن نظارت دارد.

وی در ادامه افزود :یکی از حقوق اساسی مردم در تولید محصول کارخانه ها،رعایت اصول بهداشتی در تولید و عرضه محصول سالم به مصرف کننده می باشد که اداره دامپزشکی شهرستان در این خصوص هیچگونه قصوری را نمی پذیرد وبا خاطیان احتمالی طبق ضوابط به شدت برخورد می نماید.

لازم به ذکر است کارخانه تولید سوسیس و کالباس این شهرستان در شهرک صنعتی ویان  کبودراهنگ قرار دارد که با طرفیت اسمی 8 تن در روز به تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی اشتغال دارد.   

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کبودرآهنگ
  • کد خبر : 247775
کلمات کلیدی