روابط عمومی دامپزشکی شهرستان تویسرکان خبر داد:
توصیه های اداره دامپزشکی تویسرکان در خصوص مقابله با کشتار غیر مجاز دام
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان، با اشاره به مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی ذبح دام ها خارج از کشتارگاه، گفت: کشتار غیر مجاز دام، تهدید جدی برای بهداشت و سلامت عمومی جامعه است .

دکتر احمد اسکندری به بیان معضلات بهداشتی انتقال بیماری های مشترک از دام به انسان پرداخت و افزود: ذبح دام در منازل و اماکن عمومی سبب ارتباط مستقیم محیط زندگی انسان با حجم زیادی از خون و عوامل بیماریزا می شود که تهدید جدی برای بهداشت و سلامت جامعه انسانی است.
وی، اظهار کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و خطر شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و ...، کشتار غیرمجاز دام زنگ خطری جدی برای افرادیست که در ارتباط مستقیم با دام و گوشت حاصل از کشتار غیرمجاز قرار دارند.
وی، عنوان کرد: گوشت استحصالی در کشتارگاه علاوه بر اینکه تحت نظارت مستقیم دامپزشکی و شرایط بهداشتی تولید می شود، به منظور جلوگیری از انتقال برخی بیماری های خطرناک، گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد نگهداری شده و صبح روز بعد با خودروهای یخچال دار و در دمای مناسب بین مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهر توزیع می شود.